/
/
Nykredit, Taastrup

Nykredit, Taastrup

Canteen area with adaptive functionality

Nykredit, a customer-owned bank and mortgage provider, needed a functional and elegant solution for the canteen area in their Taastrup, Denmark office. To create storage and contrast, a black GRID solution is used to separate space and create eye-catching details. Wall-mounted above the seating areas, elegant beam structures feature plant boxes for a fresh pop of colour. Room dividers are designed with TV screens and whiteboards for adaptive functionality. The tall cupboard units provide storage and contrast with open space shelving on top and solid cabinets at the base.

from first inquiry to on-site installation

this is how we work with you

First inquiry

design and 3D visualization

production and preassembly

SHIPPING & on-site INSTALLATION